Til Menu  

Vi sætter vores service højt - rettere sagt 112%

 

​Bestilling af tid til mekanisk værksted

Ønsker du at bestille en tid til et serviceeftersyn eller anden mekanisk reparation, kan du enten ringe til en af vores værkfører eller udfylde nedenstående formular, hvorefter vi vil kontakte dig og bekræfter din bestilling.

Du har naturligvis mulighed for at låne en GRASTIS lånebil i forbindelse med serviceeftersyn eller anden mekanisk reparation.

  • Selvrisiko pr. skadesbegivenhed kr. 5.000,-
  • Forsikring til fritagelse af selvrisiko kr. 95,-
  • Brændstof betales særskilt af lejer

Imens din bil bliver serviceret, er der mulighed for du kan indtage vores kundelounge med en kop kaffe, TV eller bare slappe af i rolige omgivelse. Din bil vil af vores standardproducedure altid blive vasker efter et serviceeftersyn.
 

Book dit service her

En service der overgår dine største forventninger

Hos ATbiler er kun det bedste godt nok. Derfor er vores tekniker specialister i Toyota og de kommer løbende på efteruddannelse så de altid er opdateret med den nyeste teknik og viden. De ved præcis, hvad de skal gøre, når din Toyota kommer på liften, og der bliver ikke lavet nogle halve løsninger på ATbilers værksteder.

Tingene skal gøres ordentligt. Derfor bruger vi moderne teknik og computere til at finde eventuelle problemer på din bil.

Ved regelmæssige eftersyn hos ATbiler vil eventuelle fejl lynhurtigt blive rettet inden de forvolder større skader eller udgifter. Derved øges bilens sikkerhed, og du kan spare mange penge i det lange løb.

Kun et autoriseret mærke værksted har forudsætningerne for at give din bil optimal service.

Din Toyota kan selv fortælle, om der er problemer. Med den specielle Toyota it-tester kan vi tjekke fejlkoder og optimere bilen med den nyeste software.

 

Jim Sidney
Jim Sidney

Værkfører

Afdeling: Fredericia
Tlf: 76 22 70 06
Email: jim@atbiler.dk

Jesper Marskott
Jesper Marskott

Værkfører

Afdeling: Give
Tlf: 76 70 16 07
Email: jm@atbiler.dk

Carsten Nielsen
Carsten Nielsen

Værkfører

Afdeling: Horsens
Tlf: 76 25 67 13
Email: cn@atbiler.dk

 

 

Kristian Hauge
Kristian Hauge

Værkfører

Afdeling: Vejle
Tlf: 75 80 65 07
Email: kh@atbiler.dk