Til Menu  

Salg af dæk til dig og din bil

Foråret er så småt på vej, spar på dine vinterdæk og få dem skiftet ud til sommerdæk. Bestil allerede nu tid på værkstedet.. 

Fredericia: 75 92 41 00     Give: 75 73 18 00

Horsens:    75 62 00 11     Vejle:75 80 65 00

 

Søger du nye dæk til din bil og har bestemte behov eller ønsker? Hos ATbiler er du sikker på at finde de helt rigtige dæk til dit behov og til en skarp pris. Vi sælger alt lige fra vinterdæk til sommerdæk og helårsdæk og råder over et stort udvalg. ATbiler sælger kun godkendte kvalitetsdæk. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og søger altid tilfredse kunder. Det fornemmer du tydeligt, når du handler med os.


Vi har det, du står og mangler
Som eksperter i dæk- og bilservice tilbyder vi dig en professionel rådgivning, der passer præcis til dig. Har vi ikke det, du står og mangler, skaffer vi det til dig.

 

Vi er altid til at handle med. Det er vi også, når det gælder dæk til din bil. God kvalitet, professionel rådgivning og konkurrencedygtige priser er hvad du kan forvente af at handle med ATbiler. Dækket er den eneste kontakt mellem bilen og vejen, så gå aldrig på kompromis med din sikkerhed!

Husk, et dæk er ikke BARE et dæk. Der findes dæk til alle behøv og ønsker. Så tøv endelig ikke med at kontakte en af vores landsdækkende afdelinger for både pris og rådgivning af dæk.

TILBUD HER OG NU.....

    

 

De viste dæk står i vores afdeling i Fredericia, men kan blive leveret til en af vores andre afdelinger hvis det ønskes..