Til Menu  

Salg af dæk til dig og din bil

Efteråret er så småt på vej, spar på dine sommerdæk og få dem skiftet ud til vinterdæk. Bestil allerede nu tid på værkstedet..

Fredericia: 75 92 41 00     Give: 75 73 18 00

Horsens:    75 62 00 11     Vejle:75 80 65 00

 

Søger du nye dæk til din bil og har bestemte behov eller ønsker? Hos ATbiler er du sikker på at finde de helt rigtige dæk til dit behov og til en skarp pris. Vi sælger alt lige fra vinterdæk til sommerdæk og helårsdæk og råder over et stort udvalg. ATbiler sælger kun godkendte kvalitetsdæk. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og søger altid tilfredse kunder. Det fornemmer du tydeligt, når du handler med os.


Vi har det, du står og mangler
Som eksperter i dæk- og bilservice tilbyder vi dig en professionel rådgivning, der passer præcis til dig. Har vi ikke det, du står og mangler, skaffer vi det til dig.

 

Vi er altid til at handle med. Det er vi også, når det gælder dæk til din bil. God kvalitet, professionel rådgivning og konkurrencedygtige priser er hvad du kan forvente af at handle med ATbiler. Dækket er den eneste kontakt mellem bilen og vejen, så gå aldrig på kompromis med din sikkerhed!

Husk, et dæk er ikke BARE et dæk. Der findes dæk til alle behøv og ønsker. Så tøv endelig ikke med at kontakte en af vores landsdækkende afdelinger for både pris og rådgivning af dæk.

Pia Andersen
Pia Andersen

Reservedelschef

Afdeling: Fredericia
Tlf: 76 22 70 03
Email: pa@atbiler.dk

Henrik Arvad
Henrik Arvad

Reservedelschef

Afdeling: Give
Tlf: 76 70 16 06
Email: ha@atbiler.dk

Johnny Karlsen
Johnny Karlsen

Reservedelschef

Afdeling: Horsens
Tlf: 76 25 67 23
Email: jk@atbiler.dk

 

 

Mikael Nielsen
Mikael Nielsen

Reservedelschef

Afdeling: Vejle
Tlf: 75 80 65 08
Email: mn@atbiler.dk