Til Menu  

Hybridbiler fra Toyota - Det miljøbevidste valg

Da Toyotas første hybridbiler blev en del af gadebilledet, troede mange, at en bil med to motorer var en fremtidsvision. Men Toyota Prius var forud for sin tid. Nu, to årtier senere, har vores hybridbiler skrevet historie for mere end otte millioner mennesker verden over. 

Toyota har forsket i hybridteknologien siden 1960’erne og solgt over otte mio. hybridbiler, siden vi lancerede verdens første masseproducerede hybridbil, Toyota Prius, i 1997. De pålidelige hybridbiler har været på vejene i næsten to årtier nu! 

Du får også værdi for dine penge. Toyota Hybrid er spækket med udstyr, som du ikke skal betale merpris for i modsætning til andre biler. Udstyr, der gør din køreoplevelse endnu mere afslappende og din køreglæde endnu større.

 

 

Find hybridbilen som passer til dine behov

Uanset om du drømmer om en smart bybil eller familiebilen med plads til alle, kan du få den som hybrid. Vores populære modeller findes nemlig også som hybridbiler!
Toyotas hybrid-historie begyndte i 1997 med pioneren, Prius. Siden da er vores hybrid-familie vokset, og med fem forskellige modeller at vælge imellem kan vi tilbyde noget for enhver smag. Fra Yaris til Auris og Prius til Auris Touring Sports. Toyota har helt sikkert en hybridbil til dig.

 

 

 

 

Toyota Hybrid kombinerer en benzinmotor med en el-motor


Bilen vælger helt automatisk, hvornår den skal benytte el-motoren eller benzinmotoren eller en kombination af begge. Du skal blot læne dig tilbage og køre.

Toyota Hybrid skal ALDRIG lades op


Du skal aldrig selv oplade bilen, det sørger den selv for. Batteriet oplades automatisk ved hjælp af den producerede energi fra bremsning og under kørsel.

Toyota Hybrid har altid automatgear


Da Toyota Hybrid har automatgear, der konstant varierer udvekslingen efter hastighed og belastning, er du sikker på en behagelig, smidig og effektiv køreoplevelse.

Toyota Hybrid kræver ingen særlig vedligholdelse


Toyota giver 5 års/100.000 km garanti på bilens hybrid-komponenter. Og med det årlige Hybrid Helbredstjek er du dækket mod fejl på bilens hybridbatteri i op til 10 år.

Find Toyota Hybrid er miljørigtig
 

NOx-emissioner fra en hybridbil er op til 15 til 30 gange mindre end fra en dieselmotor.

Toyota Hybrid giver dig lave ejer og driftsomkostninger

Et nyt tysk studie foretaget af Tex-RMI viser, at hybrid bil-ejere kan opnå markante besparelser på vedligeholdelse sammenlignet med diesel-ejere. I undersøgelsen blev den familievenlige Auris Hybrid testet. Konklusionen er, at efter 3 år, kan Auris Hybrid-ejere spare omkring 2.250 kr. på vedligeholdelse sammenlignet med diesel-ejere.

Batteriet i hybridbilen skal heller ikke udskiftes, da det er designet til at holde hele bilens levetid.